Groot Saeftinghe Smaekt

De vermaarde Zeeuws- en Oost-Vlaamse klei en het zilte klimaat langs de Westerschelde geven de lokale producten een uniek eigen karakter. En smaak! Kenmerkend voor onze mooie streek. De producenten van het grenspark bundelen nu hun krachten in Groot Saeftinghe Smaekt, een streekmerk vol karakter. 

Samen met een werkgroep van producenten werken we volop aan de uitrol van het streekmerk. Op evenementen als de Boergondische Wandeltocht kan je ons terugvinden, daarnaast dromen we van een onbemande winkel vol met streekproducten. Een spannend nieuw project in de maak! 

 

 • 23-11-2022 0 reacties

  Samenwerking in alle eigenheid. De afgelopen jaren hebben we deze kernwaarde van het grenspark op alle mogelijke manieren uit proberen dragen. Het vervult ons met trots dat een aantal van onze gastheren de handdoek heeft opgenomen. Wij presenteren u de Coƶperatie Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt. Lees meer over Yes!!!

 • 26-11-2021 0 reacties

  Afgelopen dinsdag is de werkgroep rond het streekmerk Groot Saeftinghe Smaekt andermaal het gesprek aangegaan met diverse ondernemers uit de regio. Een belangrijkste stap in de uitrol van het streekmerk en het bepalen van de juiste gezamenlijke richting die gevolgd dan wel ingeslagen moet worden. Lees meer over Toekomst voor streekmerk

  Volg ons op social media

   

   

   

   

  Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

  Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

  dISCLAIMER

  Download de app 
   

  DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

  Download on the App Store

  Get it on Google Play

   

   
  Cookie-instellingen