Sluit je aan bij een groep!

In Grenspark Groot Saeftinghe wordt er samengewerkt met elkaar om het gebied te ontwikkelen. Op dit platform gaan we in aparte groepen met elkaar in gesprek delen we ideeën. Op deze pagina vind je alle groepen waar je deel van kan uitmaken. Ben je al lid van een groep? Dan kun je in de groep samenwerken door op "ga naar de groep" te klikken. Ben je nog geen lid of hoor je ook nog bij een andere groep? Dan kun je je hier aanmelden door op "meld je aan" bij de desbetreffende groep te klikken. Iedereen die zich al heeft geregistreerd is automatisch lid van de groep streekholders.

Streekholders

Welkom streekholders! Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Grenspark Groot Saeftinghe. Deel jouw ideeën en initiatieven voor het gebied. Ga naar de groep

Projectpartners

Welkom bij de groep projectpartners! Ben jij werkzaam bij één van de partner organisaties van Grenspark Groot Saeftinghe? Meld je dan aan voor deze groep om in gesprek te gaan met andere partners en op de hoogte te blijven.

Ga naar de groep

 

Gidsen

Welkom bij de groep gidsen! Ben jij een grensparkgids? Meld je dan aan voor deze groep. Kom in contact met andere grensparkgidsen, deel jouw ideeën en vindt hier alle voor jou relevante documenten.

Ga naar de groep

Gastheren en gastvrouwen

Welkom bij de groep gastheren! Ben jij een grensparkgastheer of gastvrouw? Meld je dan aan voor deze groep om in contact te komen met andere gastheren en vrouwen. 
 

Ga naar de groep

Werkgroep Natuurinclusief Zeeuws Bouwplan

Welkom bij de groep! Ben jij een landbouwer en bezig met het Natuurinclusief Zeeuws Bouwplan  in Grenspark Groot Saeftinghe? Meld je dan aan voor deze groep.

Ga naar de groep

Werkgroep Streekmerk

Welkom bij de werkgroep voor het streekmerk Groot Saeftinghe Smaekt! Behoor jij tot deze werkgroep? Meld je dan hier aan om mee te praten over de ontwikkelingen.
 

Ga naar de groep

Werkgroep Meester van der Heijdengroeve

Welkom bij de werkgroep Meester van der Heijdengroeve! Behoor jij tot deze werkgroep of wil jij graag meepraten over de ontwikkelingen van het project Versterk de Scheldekust van de gemeente Hulst? Meld je dan hier aan voor deze werkgroep.

Ga naar de groep

Werkgroep Scheldedorpen

Welkom bij de werkgroep Scheldedorpen! Behoor jij tot deze werkgroep of wil jij graag meepraten over de ontwikkelingen van het project Versterk de Scheldekust van de gemeente Hulst? Meld je dan hier aan voor deze werkgroep.

Ga naar de groep

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen