Submenu

Verfijningssessie

22-07-2021
0 reacties

Op de dijk naast het klapkot heeft Ro de verfijnde plannen gepresenteerd voor de inwoners van Walsoorden. Een bijzondere locatie met zicht op de Westerschelde.

Op de tekeningen werd in beeld gebracht hoe de lijnen lopen van de Walsoordensestraat tot aan de steiger die in het verlengde van de Veerstoep wordt gerealiseerd. Een omlijning van het plangebied wat betreft de zout-zoet verbinding. Daarna werden de idee├źn toegelicht om de hardrijdende fietsers af te remmen. Met een geribbeld fietspad en zitelementen zal de fietser zich realiseren dat er een gebied benaderd wordt waar de snelheid moet worden aangepast.

Op het laatst werd ingegaan op de verschijningsvorm van de steiger. Uit de vorige online sessie bleek dat veel inwoners moeite hadden met het idee om een dakje op de geplande steiger te plaatsen. Ro heeft door het tonen van een 3D filmpje de impact laten zien en had drie versies uitgewerkt. Enkel een steiger werd getoond, een steiger met dakje en zelfs een steiger met een klapkot erop. Het merendeel van de aanwezigen stemde voor de steiger zonder dakje.

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen