Onderscheidend

04-05-2022
178 keer bekeken 0 reacties

Gids Jan, wie kent hem niet? Bij ons in het grenspark en ver daarbuiten is Jan Rubbens uit Hulst sinds jaar en dag een bekende verschijning. Als gids, Belleman of razende reporter, er is geen hoedanigheid waarin je hem niet kunt tegenkomen. Onderscheidend op elk gebied. En dat is een lintje waardig.

De lijst met functies en organisaties waarvoor Jan Rubbens zich inzet is schier eindeloos. De Willibrordusparochie, 200 jaar Zeeuws-Vlaanderen, het ophalen van herinneringen met de bewoners van woonzorgcentra, presenteren, interviewen, programma's maken en natuurlijk gidsen, hier in Grenspark Groot Saeftinghe en daarbuiten. Jan is een ambassadeur in hart en nieren. Altijd twee, drie stappen vooruit op de rest , idee├źn te over en de drive om ze stuk voor stuk waar te maken daar bovenop. In zijn eendje, maar nooit alleen. Dat is Jan ten voeten uit.

Vorig jaar zagen we Jan in opnieuw een heel nieuwe rol, die van filmproducent. Gegrepen door het enthousiasme van jonge filmmaker Jennah Kips en haar team wierp Jan zich op als rots in de branding. Met zijn vastberadenheid en contacten wist hij het project naar nieuwe hoogten te stuwen. Het samenwerken met jonge mensen gaf hem energie, je zag hem als het ware groeien. Geen wonder dat we Jan nu terugvinden in het lijstje met Koninklijke onderscheidingen dat ter ere van de laatste Koningsdag bekend werd gemaakt. Waarschijnlijk was het vooral voor Jan een verrassing.

Benoemd worden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, het is een eer die Jan, onze Jan, meer dan terecht ten deel valt. Gids Jan, voor nu en dan. Nu met onderscheiding! En met onze welgemeende felicitaties.

Meer over Gids Jan voor nu... en dan!

 

 

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen