Eerste grensparkvlaggen wapperen in de wind

30-07-2020
332 keer bekeken 1 reacties

Met de introductie van het nieuwe grensparklogo begint het merk Grenspark Groot Saeftinghe langzaam vorm te krijgen. De Grenspark Gastheren en Streekholders ontvingen als eerste een vlag met het nieuwe beeldmerk. Bij Boerderij Ondersteboven waren ze er als de kippen bij om de nieuwe vlag te hijsen.

Herkenbaarheid is belangrijk bij het neerzetten van een nieuw merk. Om de eenheid binnen Grenspark Groot Saeftinghe te benaderen wordt er nu volop gewerkt aan het nieuwe 'huisstijlhandboek'. Een handleiding voor het gebruik van kleur en stijl, zodat iedereen die het grenspark een warm hart toedraagt zich straks op een herkenbare manier kan uiten. Het logo en de kleurstelling zijn inmiddels terug te vinden op het platform, maar ook op de nieuwe grensparkvlaggen die binnenkort overal in het grenspark terug te vinden zullen zijn. Boerderij Ondersteboven in Ossenisse was bij de eersten om vol trots de nieuwe vlag te presenteren.

Nacht-zwart en Veren-wit zijn de basis van het nieuwe kleurenpalet. Ze worden aangevuld met Container-rood, Zilte Grond (oranje) en Levend-groen die respectievelijk de drie pijlers haven, landbouw en natuur vertegenwoordigen. Vijf kleuren, vijf vlaggen, vanaf nu kun je ze overal in het grenspark op zien duiken als voorbode van de nieuwe grensparkstijl. Ook ergens een grensparkvlag zien hangen of met trots in de mast gehesen? Voeg ook jouw foto's toe aan dit artikel of stuur ze door naar de redactie onder vermelding van Grensparkvlag.

Afbeeldingen

Roswitha Guiran

04-08-20 om 14:19

Bij Café het Verdronken Land wappert de vlag ook!

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen