Camping Perkpolder

Fotografie: Sven Dullaert
07-08-2019
93 keer bekeken 0 reacties

Een rustieke en ruimtelijke onthaastcamping aan de Westerschelde(kust) waar je voluit kunt genieten van de prachtige natuur. Met regelmaat organiseren Charles en Ingrid voor de campinggasten iets met lekker eten en drinken op het bourgondische terras zoals verse pizza’s of frietjes.

Kom tot rust op onthaastboerderij en camping Perkpolder! Staar op het gemakje naar de weidse uitzichten, droom languit weg in de hangmat in de kruidentuin of kom een kopje Illy koffie drinken in de rustieke kadoschuur. De zeedijk ligt vlakbij en verspreidt zilte zeelucht.

De minicamping verdeelt 20 plaatsen over 3 velden en het is die kampeerruimte die de Perkpolder zo uniek maakt. Het is er klein en toch ruim, zodat ieder zijn eigen rustige plek heeft. Tijdens de vakantieperiodes wordt er van alles georganiseerd, zoals een Bourgondisch binnenpleintje of een live-optreden. In de kadoschuur kun je boodschappen aanschaffen.

Op loopafstand is een zandstrand (getijdenstrand) waar zwemmen mogelijk is. Voor de kinderen is er zowel buiten als overdekt in de schuur een speelgelegenheid. 

Meer informatie op www.campingperkpolder.nl


 

Afbeeldingen

Gastheer

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen