Zoetebredero Voeding & Zo

29-07-2019
4225 keer bekeken 0 reacties

Lees jij ook onze nieuwsbrief mee? kijk op de site van zoetebredero of hier op het platform

Het feel good winkeltje uit Grenspark Groot Saeftinghe, voor de locals maar zeker ook voor de bezoekers en de recreanten, de fietsers of de wandelaars, de verdwaalden of de hongerigen, de nieuwschierigen of de gezonde, iedereen is welkom.

Er is een mooi aanbod van streekproducten, ambachtelijke producten, ecologische en duurzame producten, biologische producten, van kaas tot mosterd en van noten tot een biertje.

Gespecialiseerd in o.a fair trade koffie bonen die gemaald worden in de oude koffiemolen. Als ook in ambachtelijke chocoladezoenen, biologische biertjes en wijnen en elke donderdag vers desem brood van De Buren uit Zuiddorpe (graag vooraf bestellen). 

Er zijn ook huisgemaakte producten zoals advocaat met biologische scharreleitjes, biologische rietsuiker, vanille uit Tahiti, 35% alcohol, siroop van de vlier (zowel de bes als de bloesem), confituren en chutney met fruit en groenten uit eigen tuin of de regio. De specialiteit is kweepeer, rozenbottel, vijg, frambozen en citrusvruchten.

Ook wordt er zelf goudsbloemzalf of calendulazalf gemaakt, voor wondheling, genezing van schramwonden, kloven, winterhanden, zonnebrand en nog veel meer.

Ook is er keramiek en juwelen van plaatselijke kunstenaars, brocante spulletjes en curiosa, geurtjes en zeepjes om te geven of te krijgen, wierook en kaarsjes. Alles is hierbij fair trade en van goede kwaliteit .

Er is ook verse honden en katten voeding van Darf of droge brokken van VOL. Ook is alles van Darf verkrijgbaar en is er Pro bace ace kattenvulling. Voor pluimvee zijn er granen en zaden en alles van Bioron is verkrijgbaar.

Er is een mogelijkheid om de bestelling aan huis geleverd te krijgen en binnen een straal van 10 kilometer is dit gratis.

Meer informatie op http://zoetebredero.123website.be 

 


 

 

Afbeeldingen

Jan Rubbens in zijn eendje bij Zoetebredero

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen