Submenu

Werken nieuwe dijkovergang en steiger vergezet

30-10-2023
69 keer bekeken 0 reacties

De nieuwe dijkovergang en steiger in Zeedorp, Ossenisse krijgen nu echt vorm. De betontegels voor de trap liggen op z'n plek. De fundamenten voor de steiger en de loopkade zijn gelegd. De laatste fase van werkzaamheden gaat in. In deze fase worden o.a. leuningen, banken en fietsnietjes geplaatst.

De trap in Zeedorp toont zich steeds meer als rode loper van de straat tot de Westerschelde. De prefab-betontegels liggen op hun plek. De trap wordt nu verder afgewerkt door de plaatsing van een leuning en het vullen van de groeven tussen de betontegels met grind. 
Aan beide kanten van de trap is ruimte voorzien voor een brede bloemstrook. De finishing touch van de rode loper! 

De fundamenten en het looppad van de houten steiger zijn geplaatst. De steiger, 44 meter lang, is helemaal opgebouwd uit hergebruikt hardhout. Het wordt een mooie plek om even uit te blazen. Bezoekers worden met een gegraveerde tekst in de leuning daar tot uitgenodigd. De tekst werd opgesteld door enkele inwoners van Ossenisse. Daarnaast bieden banken en picknicktafels de mogelijkheid om wat langer halt te houden. Deze elementen, de leuning, banken en tafels, worden nog geplaatst. 

 

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen