Open excursie |Vogelspotten op 25 augustus 2024


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Vogelspotten: vlieg er mee op uit!

Ook vogels hebben het naar hun zin in Grenspark Groot Saeftinghe. In het grenspark leven heel wat rietvogels en kustbroedvogels. Ook zeldzamere vogels zoals de bruine kiekendief, duiken hier op. Ze zijn het best in hun element in de vroege ochtend.

Ben je een nieuwsgierige beginner of een ervaren vogel- spotter? We passen de excursie op maat aan. Daarbovenop ga je aan de slag met een seizoensgebonden vogelbingo. Misschien ontdek je wel de tien toppers van het moment.

*Heb je een eigen verrekijker? Breng deze gerust mee. Heb je geen verrekijker of telescoop? We hebben er een aantal ter beschikking.

Heb je na het vogelspotten nog zin in een ontbijt boordevol lekkers van eigen streek? Neem dan contact op met de Arenberghoeve. U dient het ontbijt vooraf te reserveren. Voor meer info en prijzen neemt u best contact op met info@arenberghoeve.be voor meer info en prijzen.

 

 

 

 

 

 

 Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen