Streekwandelingen Grenspark Groot Saeftinghe


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

In vijf dorpen organiseren we een wandeltocht voor én over de streek. De eerste twee: in Ossenisse en Prosperpolder zitten erop en waren een groot succes!  Is het grenspark nog nieuw voor jou of ben je benieuwd naar initiatieven in jouw omgeving? Tijdens de aankomende wandelingen maken we graag kennis en praten we je bij. 

Doel                               20 juli 2024
In Doel sluiten we aan op de streekmarkt georganiseerd door gemeente Beveren. Bekijk hier meer over deze streekmarkt en om je aan te melden voor gegidste wandelingen. Tijdens deze dag staat het grensparkteam in de molen in Doel voor je klaar om met jou in gesprek te gaan over het grenspark! 

Emmadorp                   27 juli 2024                            9 km
Voor Emmadorp ontvangen u vanaf 12:30 uur, het programma start om 13:00 uur. We schatten tegen 16:30 uur klaar te zijn met wandelen, afhankelijk van het tempo van de groep natuurlijk. Daarna is er de mogelijkheid om na te praten met een hapje en drankje. Meld je hieronder aan voor deze wandeling! 

Kieldrecht                     19 oktober 2024
De wandeling in Kieldrecht vindt plaatst op 19 oktober. Het programma wordt nog vormgegeven. Wens je hier later meer informatie over te ontvangen? Dan kun je dit aangeven op dit formulier.

Voor de catering bij de wandeling voor Emmadorp is het fijn om een idee te hebben van het aantal wandelaars. Meld je daarom hieronder aan. 

Ja, ik meld me aan voor de streekwandeling in Emmadorp op 27 juli.

 

 

Op 19 oktober organiseren we een streekwandeling in Kieldrecht. Het programma staat nog niet vast. Wil je op de hoogte blijven van deze wandeling?

 

 Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen