Bezoekerscentrum Saeftinghe zoekt vrijwilligers

03-04-2024
0 reacties

Het Verdronken Land heeft een grote aantrekkingskracht. Het Bezoekerscentrum in Emmadorp is het vertrekpunt voor excursies maar ook de plek om bij te leren over het landschap, de historie en natuur! Het Zeeuwse Landschap zoekt vrijwilligers om bezoekers te ontvangen in het centrum, iets voor jou?

In Emmadorp bevindt zich het bezoekerscentrum van Het Verdronken Land van Saeftinghe. Het is het vertrekpunt voor de meer dan 10.000 bezoekers die jaarlijks rondgeleid worden in het gebied door een team van ca. 50 ervaren en enthousiaste vrijwillige gidsen. Daarnaast is er een expositie over landschap, historie, flora en fauna en een winkel met benodigdheden voor excursies en educatieve materialen.

Het Zeeuwse Landschap zoekt vrijwilligers (gastheren & gastvrouwen*) die aan de balie in het bezoekerscentrum het eerste aanspreekpunt zijn voor bezoekers. Dat gaat van individuen tot groepen en scholen. Je geeft ze info over de excursiemogelijkheden, introduceert de expositie of begeleidt ze bij de opstart en terugkeer van een excursie. Hiervoor werk je samen met een team van twee vaste medewerkers, een co√∂rdinator, het gidsenteam en hopelijk 5 tot 10 andere vrijwilligers die samen met jou de rol van gastheer of -vrouw opnemen. 

Meer info op de website van Het Zeeuwse Landschap.

 * Voor de trouwe lezer: niet te verwarren met de gastheren & gastvrouwen van Grenspark Groot Saeftinghe. Wij geven het begrip een andere invulling en verwijzen ermee naar toeristisch-recreatieve ondernemers in de regio.

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen