Crowdfunding - Ontmoetings- en rustplaats Ossenisse-Zeedorp

18-12-2023
0 reacties

Wat een mooi initiatief! Stichting Dorpsbelang Ossenisse-Zeedorp zamelt geld in voor een ontmoetingsplek en rustpunt op de begraafplaats van Ossenisse. Waar voorheen een monumentale kastanjeboom stond, wordt nu gespaard voor een bankje en wat groen. Draag jij ook een steentje bij aan dit project?

Op de plek waar voorheen een monumentale kastanjeboom stond, wordt nu hard gespaard voor een fijne ontmoetingsplaats. Door middel van het plaatsen van een bankje en wat groen wil Stichting Dorpsbelang Ossenisse-Zeedorp deze plek realiseren. 


Help je mee om de hoek van het schoolpaadje (het voormalige kerkenpad) en de begraafplaats een nieuw, verfrissend aanzicht te geven?

Financieel overzicht

Om de hoek op te kunnen fleuren hebben we jouw hulp nodig! Het benodigde bedrag is € 3000,-. We houden rekening met 5% fee voor de inzamelingsactie.

Als we meer donaties binnenkrijgen, gebruiken we dat geld voor het rolstoel toegankelijk maken van de wandellus van Ossenisse.

Donaties en beloning

Donaties vanaf € 50 belonen we met een boek of een naamplaatje op de bank. Maar natuurlijk zijn we blij met elke donatie. Doneren kan via: 

Help ons dorp vooruit! (samenvoordebuurt.nl)

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen