Coördinator Bezoekerscentrum Saeftinghe gezocht

18-09-2023
0 reacties

Gaat jouw hart sneller kloppen van natuureducatie en -beleving, gastvrijheid, samenwerken met vrijwilligers en meedenken aan het grenspark? Lees dan zeker verder, onze grensparkpartner Het Zeeuwse Landschap zoekt een coördinator voor het bezoekerscentrum van Het Verdronken Land van Saeftinghe.

Vanuit het bezoekerscentrum van Het Verdronken Land van Saeftinghe worden jaarlijks ruim tienduizend bezoekers rondgeleid door een team van ca. 50 enthousiaste vrijwillige gidsen. In de zeer veelzijdige functie van coördinator zorg je voor een goed lopend bezoekerscentrum waar de gastvrijheid, natuureducatie en natuurbeleving voor bezoekers optimaal is georganiseerd. Dit doe je samen met het compacte medewerkersteam en een groot aantal vrijwillige gidsen in Emmadorp.
Je zorgt voor de verdere uitrol van het vrijwilligersbeleid en bent verantwoordelijk voor het werven, inwerken en trainen van gidsenvrijwilligers in deze regio. 
Daarnaast, draag je actief bij aan de natuur- en educatiestrategie en vertaalt deze jaarlijks naar (vernieuwde) activiteiten richting verschillende doelgroepen..

In deze rol ben je ook het aanspreekpunt voor lokale en regionale contacten. Binnnen het samenwerkingsverband Grenspark Groot Saeftinghe vinden ontwikkelingen in de regio plaats, onder andere vernieuwingen in en rondom het Bezoekerscentrum. Als projectlid denk en werk je hier actief aan mee. 

Je bent sterk in plannen en organiseren, denkt klant- en oplossingsgericht en je hebt een flexibele en pragmatische houding. 

Meer info over deze functie kan je terugvinden op de website van Het Zeeuwse Landschap. 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen