Save the Date! Streekholderbijeenkomst 23 november 2023

14-09-2023
0 reacties

Donderdagavond 23 november verzamelen de drijvende krachten achter Grenspark Groot Saeftinghe zich weer in het jeugdcentrum in Prosperpolder voor een nieuwe Streekholderbijeenkomst. Al het laatste nieuws over het grenspark en zoveel meer. Met bekende en nieuwe gezichten. Zien we je daar?

Wie vaker onze Streekholderbijeenkomsten bijgewoond heeft, kent de mix tussen de meest recente informatie uit het grenspark en het informeel bijpraten met tal van streekgenoten. Was je er nog niet eerder bij? Dit is je kans om kennis te maken met de drijvende krachten achter Grenspark Groot Saeftinghe, namelijk jullie, of beter nog, wij allemaal.

Het volledige programma volgt later, daarvoor is ook jullie input zeer waardevol. Heb je een onderwerp dat je graag met de groep zou bespreken? Al jullie suggesties en idee├źn zijn welkom op onderstaand mailadres. Graag voor zondag 15 oktober.

Dus, save the date, donderdag 23 november, inloop vanaf 18:30 uur!

Klik hier om jouw suggesties met ons te delen! 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen