Projectcoördinator gezocht voor Interreg Grenspark Groot Saeftinghe

21-08-2023
0 reacties

De komende drie jaar werken we binnen het Interregproject Grenspark Groot Saeftinghe aan duurzame vrijetijdsbesteding in de regio. Projectpartner EGTS Linieland zoekt een gedreven coördinator die een drijvende kracht achter dit project wordt. Een uitdagende job voor een bijzondere regio!

Het project in het kort

Grenspark Groot Saeftinghe is een uitgestrekt gebied over de grens heen waar grote Zeeuws-Vlaamse en Wase polders samenkomen met een estuariene natuurkern, inclusief het Verdronken Land Van Saeftinghe en de haven van Antwerpen. Het gebied is uniek vanwege de combinatie van landbouw, natuur en haven. Via het Interregproject zetten de EGTS en projectpartners in op enkele strategische investeringen en activiteiten, gekoppeld aan educatie en leefbaarheid (people), authentieke en verantwoorde natuur- en landschapsbeleving (planet) en lokaal ondernemerschap (profit).

Zo wordt ingezet op de uitbouw van het ‘grensparkhart’ d.m.v. drie centrale onthaalpoorten en wordt er tot in de ‘buitenschil’ een verbindend netwerk georganiseerd dankzij infrastructurele inrichtingen. Zo worden bezoekers beter gespreid, onder meer om de druk op de omgevende natuur te verlichten en verschillende ondernemers in het gebied te ontdekken.

De leefbaarheid van het gebied wordt gewaarborgd dankzij de monitoring van bezoekersstromen en onderzoek naar het effect van die stromen op de omgeving. Daarnaast houden de verschillende partners rekening met de wensen van de bewoners zodat de juiste wegen gekozen worden voor de versterking van het toeristisch-recreatief aanbod zonder de rust in de nabijgelegen polderdorpen te verstoren. Het project streeft naar een stevige lokale verankering zodat het grenspark ook in de toekomst door de omgeving en ondernemers uitgedragen wordt.

De functie

EGTS Linieland zoekt een projectcoördinator voor bepaalde duur.
De aanstelling in het project Interreg VI loopt tot en met 31 december 2026 (behoudens wijziging van uitvoeringstermijn).

Het hoofddoel van de functie is de algemene coördinatie van het project verzorgen. Dat doe je door het project aan te sturen, op te volgen en in te staan voor de voortgang ervan. Je moet samenwerken met verschillende projectpartners en de vergaderingen mee coördineren in functie van de projectuitvoering. De projectcoördinator maakt deel uit van het projectsecretariaat en werkt samen met de EGTS-medewerkers en de directeur EGTS.

Raadpleeg de infobundel voor meer informatie over het takenpakket, het salaris en bijkomende voordelen.

Solliciteren

Heb jij een masterdiploma of gelijkgesteld? Wil je jezelf verdiepen in de wereld van natuur, landbouw, haven en tegelijk de vrijetijdsbesteding in Grenspark Groot Saeftinghe naar een hoger niveau tillen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Personeelsleden van EGTS Linieland zijn gedetacheerd van de gemeente Sint-Gillis-Waas. Je solliciteert dus voor gemeente Sint-Gillis-Waas die een projectcoördinator voor EGTS Linieland zoek. Solliciteren kan hier, via JobSolution, t.e.m. zondag 1 oktober.

Meer info

Personeelsleden van EGTS Linieland zijn gedetacheerd van de gemeente Sint-Gillis-Waas. Heb je vragen over de vacature? Dan kan je contact opnemen met de dienst Personeel, 03 727 17 00 of vacature.egts@sint-gillis-waas.be.

Je kan ook een kijkje nemen in de infobundel.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen