Muziek in de Maalderij

foto Ruth Nije Bijvank
03-03-2023
0 reacties

Nu zondag verwelkomen VZW Prospersite en de Hertogelijke Heemkundige Kring 'Land van Beveren' singer-songwriter Anna Rune op de maandelijkse Polderapero. Geen spannende lezing dit keer, maar de zoetgevooisde klanken van een internationaal gelauwerd artieste. En daar kun jij vaneigens ook bij zijn.

Het komt niet alle dagen voor, dat artiesten die grote festivals hebben gespeeld neerstrijken in Prosperpolder. Zondag komt daar dankzij de Polderapero verandering in. Winnares van de Kunstbende, de eerste vrouwelijke winnares van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, voorprogramma's van o.a. Kensington en Blaudzun, maar ook optredens op PinkPop en het Sziget Festival, de carrière van Anna Rune kende een verdiende droomstart. Met haar tweede album For Monumental People toert ze momenteel langs de Vlaamse cultuurcentra. En dus een heel intiem concert in de Maalderij, al was het maar om te bewijzen dat ze haar Wase roots niet is ontgroeid.

Anna Rune, haar liedjes zo ijl als de dromerige klank van haar artiestennaam. Teksten die je raken, een muzikaal talent dat je meesleept. Dat en een piano en we zijn vertrokken. Maak het mee nu zondag. Om 11 uur beginnen we er aan. Inkom 10 euro, aperitief inbegrepen. Reserveren niet nodig. Voor alle zekerheid nog een keer de locatie, Maalderij Prosperhoeve, Belgische Dreef 8, 9130 Prosperpolder (Kieldrecht).

Marc GF Zaan

Bekijk ook de website van Anna Rune

Afbeeldingen

Anna Rune - The Secret

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen