Save the date

21-02-2023
0 reacties

Het is alweer van november geleden, dus hoog tijd om een nieuwe streekholderbijeenkomst in te plannen. Aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar de datum ligt vast. Schrijf dus maar al in je agenda: Dinsdagavond 18 april in het Jeugdcentrum van Prosperpolder, streekholderbijeenkomst grenspark.

De habituees weten het inmiddels natuurlijk wel, maar aangezien we geen nieuwe of potentiƫle Streekholders over het hoofd willen zien, leggen we het gewoon nog een keer uit. De Streekholderbijeenkomst, zo eenvoudig als de naam klinkt, zo goed dekt ze de lading. Dit is de tijd en plek waar de streekholders van Grenspark Groot Saeftinghe samenkomen. Bijgepraat worden over de laatste stand van zaken, mee kunnen denken over actuele thema's en uiteraard, last but not least, onder het genot van een hapje en een drankje oude en nieuwe bekenden treffen.

De streekholder, diepgeworteld onderdeel van de regio, enthousiast pleitbezorger van het grenspark. Dit zijn de mensen die de handschoen hebben opgepakt, mee willen oppakken en samen doen wat Grenspark Groot Saeftinghe zo bijzonder maakt: Samen doen. Dat zijn wij toch allemaal? Ieder op zijn eigen manier, soms bescheiden, een andere keer op het voorste plan. Samen maken we het grenspark steeds opnieuw mooier, beter en vooral leuker. Zorg dus zeker dat jullie er op 18 april (weer) in groten getale bij zijn, want zonder jullie landen de beste bedoelingen op dorre grond.

Dinsdagavond 18 april dus, in het Jeugdcentrum van Prosperpolder. Het programma volgt binnenkort via dit en onze andere kanalen. Heb je zelf nog een suggestie, een tof plan of een kwestie die hoognodig besproken moet worden? Laat het ons weten voor 5 maart en we nemen het mee. Tot dan!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen