GGS zoekt jou!

26-01-2023
0 reacties

Geïnteresseerden in Grenspark Groot Saeftinghe en alles wat daaromheen gebeurt, kunnen het hele jaar door terecht in de Infokeet. In de weekends is deze zomer ook de Maalderij in Prosperpolder open voor bezoekers. Daarvoor kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Dat lijkt ons nu echt iets voor jullie.

Geïnteresseerden, toeristen en toevallige voorbijgangers, eigenlijk is iedereen welkom om in de Infokeet binnen te stappen en zo het verhaal van Grenspark Groot Saeftinghe in een notendop tot zich te nemen. Van mei tot en met september doen we daarvoor nog net even iets harder onze best. In de week zorgen we dat de Infokeet overdag altijd bemand is door iemand van het grensparkteam, in de weekends zorgen we voor een permanentie door vrijwilligers. Voeg daar aan toe dat we dit seizoen in de weekends ook de Maalderij in Prosperpolder open willen houden voor het publiek en je snapt wel waar het schoentje wringt. Precies, we hebben meer vrijwilligers nodig.

Het verhaal van het grenspark ligt ons allemaal nauw aan het hart. Lijkt het jouw leuk om deze zomer een paar weekenddagen de permanentie in de Infokeet en/of de Maalderij te verzorgen, dan ben je bij ons meer dan welkom. Het seizoen loopt van 1 mei tot en met 24 september, de precieze data vind je achter de link onderaan dit artikel. Je hoeft geen doorgewinterde grensparkgids te zijn om de permanentie te kunnen invullen, een gastvrije instelling en jouw eigen interesse in het verhaal achter Grenspark Groot Saeftinghe zijn voldoende. Samen dragen we het fascinerende verhaal van het grenspark over aan onze bezoekers, zodat zij ons enthousiasme verder kunnen uitdragen.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande link en leer meer over hoe je Grenspark Groot Saeftinghe kunt helpen promoten door een of meer van onze zomerse permanenties op je te nemen. Zoals gezegd, het is vrijwilligerswerk, maar er is wel voorzien in een kleine dagvergoeding om gemaakte onkosten te verlichten. Dit en alle andere praktische informatie vind je terug achter de link onderaan dit artikel. Rest ons slechts de hoop uit te spreken dat we ook jouw naam deze zomer terug mogen vinden op onze permanentielijst. Doen hoor!

 

Inschrijvingslink zomerpermanentie

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen