De Ganzondag is terug

afbeelding Natuurpunt VZW Jan van Grimbergen
19-01-2023
2 reacties

Eindelijk, hij is er weer, de Ganzondag van Natuurpunt VZW. Na een paar jaar van noodgedwongen pauze wordt nu zondag 22 januari de nieuwe getijdenatuur in de Prosper- en Hedwigepolders aangegrepen voor een boeiende dag in de natuur voor jong en oud. Zien we jou ook, deze zondag aan de Zoetenberm?

Op je eigen houtje ronddwalen of je laten meevoeren door de natuur- en cultuurgidsen, het kan allemaal op de Ganzondag. Op de golven van een boeiend verhaal over natuur, polderlandschap en havenindustrie dobber je spelenderwijs doorheen een zee van kennis. Voor de kinderen mag je dat spelenderwijs gerust letterlijk nemen, er is genoeg te doen. Zondag 22 januari is iedereen van harte welkom in de Infokeet van het Grenspark Groot Saeftinghe aan de Zoetenberm. Met ieder half uur geleide wandelingen over natuur en/of cultuur van het grenspark en doorlopend animatie. Kijk gerust eens op de link van Natuurpunt voor het volledige aanbod en natuurlijk, tot Ganzondag.

Marc GF Zaan

 

Klik hier voor de site van Natuurpunt VZW

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Philip D.C.

23-01-23 om 10:09

Een geslaagde activiteit (ondanks de zure wind). Keuze te over uit verschillende rondleidingen, elk voorzien van een gids. Gids Johan gaf het beste van zichzelf tijdens zijn culturele wandeling over de nieuwe dijk richting Prosperpolder. En zo werd onze kennis weer een beetje uitgebreid.

 

Elise Haentjens

23-01-23 om 10:13

Fijn om te horen! We geven het compliment door aan de organisatie en gids Johan! 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen