Havenland Run & Walk

04-11-2022
0 reacties

Voor de vijfde keer trekken de deelnemers aan de Havenland Run & Walk hun schoenen aan voor een tocht door het havengebied. Voor het eerst zijn start en finish in Prosperpolder voorzien. Daarmee ontsluit het evenement voor het eerst Grenspark Groot Saeftinghe als decor.voor dit sportief festijn.

Bleek de Havenland Run & Walk de voorbije jaren de ideale gelegenheid om sporters het veelzijdige karakter van de Antwerpse haven te laten ontdekken, op 13 november van dit jaar verhuist het hele circus naar de groenste kant van het havengebied, Grenspark Groot Saeftinghe. Niet midden in de Antwerpse haven zoals de deelnemers inmiddels gewend zijn, maar net daarbuiten in een gebied dat onlosmakelijk met de haven verbonden is. Met start en finish in Prosperpolder sta je als deelnemer plots midden op 'd'n buiten'. Op minder dan een steenworp van de haven, dat wel. Waar je ook kijkt, de groene oase waarin je loopt is altijd geflankeerd door het profiel van de Antwerpse haven.

Het evenwicht tussen haven, natuur en landbouw. In Grenspark Groot Saeftinghe is het al even realiteit. Dat een groot havenevenement dit keer neerstrijkt in het grenspark is een spreekwoordelijke kers op de taart. Of je nu op je gemak je kilometers af maalt, of dat liever op een lekker tempo doet, tijdens de vijfde Havenland Run & Walk ben je meer dan welkom in de meest robuuste polders van de lage landen. Flirtend met de grenzen van land en water, Vlaanderen en Nederland en natuurlijk haven en achterland, Grenspark Groot Saeftinghe is simpelweg het mooiste decor voor het mooiste loopevent van het jaar.

Marc GF Zaan

 

Meer informatie vind je hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen