Jij komt toch ook?

02-11-2022
0 reacties

Het is alweer een jaar geleden dat de nieuwe samenwerkingsovereenkomst werd getekend. Hoog tijd voor een stand van zaken denken wij zo. Ben jij er ook bij, op de Streekholderbijeenkomst woensdagavond 16 november aanstaande? De laatste info, interessante focussessies en natuurlijk gezellig bijpraten.

Het samenwerkingsverband Grenspark Groot Saeftinghe is inmiddels een jaar oud. Projecten zijn in uitvoering, initiatieven krijgen vorm en ideeën worden verder uitgewerkt. In elke stap van het proces is een nauwe samenwerking tussen onze Streekholders het uitgangspunt. Ben je inmiddels een ouwe rot, of maak je net kennis met het grenspark? Het maakt niet uit of je een bekend of een nieuw gezicht bent, je bent van harte welkom. Tijdens de Streekholderbijeenkomst praten we je met veel plezier bij over de laatste ontwikkelingen in Grenspark Groot Saeftinghe.

Veel van onze Streekholders kennen inmiddels het klappen van de zweep. Ontvangst met een hapje en een drankje gevolgd door een korte uiteenzetting van het laatste nieuws. Vervolgens gaan we in groepen uiteen voor een aantal focussessies waar de onderwerpen van jouw keuze nader worden toegelicht. De bufferdijk langs de haven bijvoorbeeld, of het Ruimtelijk UitvoeringsPlan voor Prosperpolder. Het toeristisch beleid van de grensgemeentes komt aan bod en er komt een spreker van het NIOZ uitleg geven over de toekomst van het nieuwe natuurgebied. En dan is er natuurlijk ook nog de nieuwe corporatie…

Jij bent er toch ook bij tijdens de Streekholderbijeenkomst? Schrijf je voor uiterlijk donderdag 10 november in via de onderstaande link. We zien je graag tegemoet in het Jeugdcentrum Prosperpolder, St-Engelbertusstraat 5, 9130 Beveren, België. Inloop vanaf 18u30, aanvang van het officiële programma 19u00.

Marc GF Zaan

foto Femke Vercauteren

 

Meer informatie en inschrijven

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen