Het grenspark van twee kanten

31-08-2022
0 reacties

Deze zondag kun je Grenspark Groot Saeftinghe vanuit twee heel verschillende hoeken leren kennen. Ga je mee op de bus voor de zomerse gidszondag van de gemeente Beveren, of duik je onder in het vertier van de meest authentieke jaarmarkt van de regio? En het mooie is, je hoeft niet eens te kiezen.

Dat er bij ons in het grenspark altijd iets te doen is hoeven we je hier niet te vertellen, maar we herinneren je maar wat graag aan de meest recente activiteiten op de kalender. Nu zondag 4 september bijvoorbeeld kun je Grenspark Groot Saeftinghe op twee heel uiteenlopende manieren leren kennen. Zo kun je 's middags mee met de bus door het havengebied. Vergis je niet, deze excursie is gepland om je in 4 uur tijd alle aspecten van de haven te leren kennen. Natuurlijk de 24/7 bedrijvigheid van het havenbedrijf, maar zeker ook de prachtige vergezichten, de verschillende erfgoedsites, kunstuitingen, duurzame projecten en natuurlijk de verrassende natuur in dit bruisende gebied. Laat je verrassen door de haven en schrijf je snel in via onderstaande link. Deelname is gratis.

Denk je de haven al te kennen, of duik je liever via de bourgondische kant het grenspark in, dan kun je diezelfde dag terecht op de jaarmarkt van Prosperpolder. De enige dag per jaar dat je in dit rustige polderdorp over de koppen kunt lopen. Je zult er niet de enige zijn, maar wees gerust dat maakt het er zeker niet minder gezellig op. Sinds de jaarmarkt in 1995 uit zijn as herrees is het er alleen maar leuker geworden. Aanmelden voor de jaarmarkt hoeft natuurlijk niet, daar waai je gewoon even aan, geniet er van al het gebodene en blijft plakken zolang je wil. Tenzij je later die middag nog 'even' op excursie door de Antwerpse haven wil natuurlijk, dan heb je een excuus om iets vroeger te vertrekken.

Inschrijven voor de gratis excursie door de haven doe je hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen