Meester van der Heijdengroeve in beeld

02-08-2022
0 reacties

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de voortgang van het project rond de Meester van der Heijdengroeve. Na alle bijeenkomsten en mooie plannen zijn de verwachtingen hoog. Dat blijft nog even zo, maar we kunnen aan de hand van een mooie video wel laten zien waar het over gaat.

De Erfgoed Deal en de Meester van der Heijdengroeve, een gouden combinatie voor de redding van de laatste. Om de historisch bijzonder waardevolle doch zeer kwetsbare grondlagen van de groeve voor het nageslacht te bewaren is actie nodig. Op dit moment lopen er diverse onderzoeken en wordt getracht de groeve zo snel mogelijk weer bezoekbaar te maken. Het laat nog even op zich wachten, maar op de site van Erfgoed Deal is ondertussen een mooie informatieve video verschenen over die Erfgoed Deal en wat ze kan betekenen voor de groeve. Hierin wordt nog eens duidelijk uitgelegd hoe de energietransitie en duurzaamheid de redding zijn voor het oudste strand van Nederland. 

Klik hier voor de link naar de video op de website van Erfgoed Deal. 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen