Samen Vooruit

18-07-2022
0 reacties

Samen Vooruit is een van de vele projecten in Grenspark Groot Saeftinghe. De samenwerkende partijen in het Zwarte Specht landbouwconcept nodigen iedereen uit voor de jaarlijkse open dag. Zien hoe een gezonde bodem voor sterke planten en een hoge opbrengst zorgt? Zorg dat je erbij bent nu vrijdag!

Om een impuls te geven aan de biologische landbouw in de regio voert de Zwarte Specht gesteund door de provincie Zeeland en Europa op verschillende locaties proeven uit met de bodem als vertrekpunt. Een gezonde bodem zorgt voor sterke planten en een hoge opbrengst van kwalitatieve producten met een lange houdbaarheid. Net zoals vorig jaar organiseert de Zwarte Specht deze zomer een Open Dag. Aanstaande vrijdag 22 juli is iedereen van harte welkom op de Voedselbron in Graauw (Dwarsstraat 9). Na ontvangst met koffie en thee volgt meer uitleg over het project en het Zwarte Specht landbouwconcept waarmee wordt gewerkt. Daarna trekt het gezelschap het veld in voor enkele observaties.

Hoewel de organisatie zich vooral richt op mensen uit de agrarische sector, is iedereen die interesse heeft welkom. Voel je dus vooral vrij om deze uitnodiging door te sturen naar andere geïnteresseerden!. Inschrijven is deze keer niet noodzakelijk, al vinden ze het bij de Zwarte Specht het wel fijn om te weten wie er komt en op welk tijdstip. De eerste sessie start om 09:00 uur, een tweede gaat van start om 11:00 uur. Later in het seizoen volgt ook nog een rondleiding meer toegespitst op de fruitteelt. Deze zal plaatsvinden bij Gino van Acker in Absdale. Daarover later natuurlijk meer.

MgfZ

Meer informatie vind je op de bijbehorende Facebookpagina

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen