Stamboomcafé

06-07-2022
0 reacties

Na de zeer geslaagde Historische Wandeling door Ossenisse doet Boerderij Ondersteboven er deze zomer nog een schepje bovenop. Gedurende de zomermaanden kun je er iedere eerste donderdag terecht voor het stamboomcafé. Altijd al willen weten wie nou wie was en is op de Snis? Zorg dat je er bij bent!

Arnold en Annie van Boerderij Ondersteboven zijn diepgeworteld in de geschiedenis van 'De Snis'. Verleden, heden en toekomst ligt hen nauw aan het hart. Hoe leuk is het dan om samen met hen in de geschiedenis van Ossenisse te duiken? Deze zomer kan dat! Iedere eerste donderdag van de maand stellen zij hun archief en terras open voor iedereen die geïnteresseerd is in de 'who-is-who' van het Scheldedorp. Onder de vakkundige leiding van Arnold kun je een hele middag op zoek naar het verleden. Uiteraard met tekst en uitleg en de mogelijkheid om iets te nuttigen op het terras. Dat klinkt als een leerzame én gezellige middag!

Het Stamboomcafé, iedere eerste donderdag van de maand van 13 tot 17 uur bij Boerderij Ondersteboven, Westdijk 1, Ossenisse.

MgfZ

Arnold en Annie vragen je om hier even aan te melden voor je komt

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen