Beverse Streekmarkt

07-07-2022
0 reacties

Deze zomer organiseert de gemeente Beveren een viertal streekmarkten op verschillende locaties. Nu zaterdag 9 juli strijkt het hele circus neer op het Verheyenplein in Verrebroek. Gerda Leys van De Buurderij zal het grenspark vertegenwoordigen met een mooie stand van Groot Saeftinghe Smaekt.

Na Melsele in nu Verrebroek aan de beurt voor het tweede luik van de Beverse Streekmarkt. Zo dicht bij huis mag ons eigen label Groot Saeftinghe Smaekt natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig vinden we in Gerda de perfecte vertegenwoordiger van onze smakelijke producten. Je vindt haar zaterdag dan ook in onze van ver herkenbare huisstijl-stand op het Verheyenplein in Verrebroek. De Beverse Streekmarkt begint om 13 uur en loopt door tot 19 uur. Zin om er een fietstocht aan vast te knopen? Ook dat kan, meer info aan de infostand Toerisme op het Verheyenplein. Veel plezier!

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen