Natuurinclusief

06-07-2022
0 reacties

Het ontwikkelen van natuurinclusieve landbouw is een speerpunt van de samenwerking in Grenspark Groot Saeftinghe. Op donderdagavond 14 juli aanstaande nemen we jullie mee op excursie naar een aantal leuke voorbeelden van het Natuurinclusief Zeeuws Bouwplan (NIZB) in de regio. Jij gaat toch ook mee?

Waar haven, natuur en landbouw samenkomen is natuurinclusieve landbouw een belangrijk onderdeel van de zoektocht naar biodiverse maatregelen binnen de reguliere landbouw. Daarbij probeert men aan de Nederlandse kant te komen tot een Natuurinclusief Zeeuws Bouwplan, in het kort NIZB. Ecologische en economische verduurzaming van de landbouw staan daarbij hoog op de agenda. Hoe kan het anders en vooral, hoe houden we dat vol? Is natuurinclusieve landbouw rendabel te maken? Binnen het grenspark lopen tal van experimenten die laten zien hoe het anders kan. Op donderdagavond 14 juli nemen we jullie graag mee naar een aantal van deze voorbeelden. Starten doen we om 19 uur op de startlocatie in Kuitaart, afsluiten doen we rond 21 uur, uiteraard met een drankje, ditmaal in de Maalderij in Prosperdorp. 

MgfZ

fotografie: Sven Dullaert

 

Meer info en de link om in te schrijven vind je hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen