Bar Goed nieuws

17-06-2022
0 reacties

Strandpaviljoen Bar Goed in Perkpolder staat er weer. Letterlijk en figuurlijk. Vanaf nu heet het hele team je weer welkom in het uit de as herrezen paviljoen. Mooier, groter, beter. Een volledig nieuw pand, dit keer met bovenverdieping en dakterras. Zo'n terugkeer mag je met recht Bar Goed noemen.

Begonnen als pop-up bij mooi weer groeide Bar Goed in 2020 uit tot een heus strandpaviljoen. Op het havenhoofd in Perkpolder verrees een hip paviljoen dat al snel de geuzennaam Ibiza aan de Schelde op wist te eisen. Lang mocht het feest niet duren. Eerst gooide Corona roet in het eten en toen na lang wachten de horeca eindelijk de deuren weer mocht openen was er die fatale brand. Bar Goed leek even ten dode opgeschreven. Niets is natuurlijk minder waar, in Perkpolder is men nooit bij de pakken gaan neerzitten. De flexibiliteit van de oorspronkelijke pop-up was precies die ene strohalm die het team nodig had. Dat en het trouwe cliƫnteel, heeft er toe geleid dat we nu af kunnen zakken naar de volledig nieuwe Bar Goed. Of, zoals ze het zelf zeggen, ze komen Bar Goed terug!

Met man en macht is er gewerkt om de nieuwe Bar Goed helemaal perfect te maken. Je hoeft maar naar de foto's te kijken om te zien dat dat zondermeer is gelukt. Bij Bar Goed weten ze hoe je tegenslag om kunt zetten in kansen. Het concept van het eerste pand was top, de uitvoering van de tweede versie doet daar nog een paar flinke scheppen bovenop. Hoe mooi al die sfeerplaatjes ook zijn, Bar Goed komt pas echt tot zijn recht wanneer je zelf neerzijgt in een van de heerlijke loungehoekjes. Trek dus snel je teenslippers aan en zak af naar Perkpolder. Aan het weer zal het dit openingsweekend in ieder geval zeker niet liggen. Aan het enthousiasme van het Bar Goed-team zeker ook niet. Zij zijn er helemaal klaar voor om jullie allemaal een heerlijke tijd te bezorgen.

MgfZ

Bar Goed, Perkpolderhaven 6, Walsoorden

Neem ook alvast eens een kijkje op de website van Bar Goed

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen