Steengoed

03-06-2022
0 reacties

Terwijl de nieuwe ringdijk voorzien wordt van een laatste laag breuksteen, zien we elders in Grenspark Groot Saeftinghe het rockfestivalseizoen openbloeien. Waren we vorige week nog op Graauwrock, vanaf vandaag kunnen we eindelijk weer in Hulst terecht voor een 'keigoeie' versie van Vestrock.

Net als veel andere evenementen kenden ook de rockfestivals een gedwongen pauze. Dat was voor de festivals binnen de 'grenzen' van het grenspark natuurlijk niet anders. Mocht Graauwrock vorige week nog de spits afbijten, over enkele minuten klinkt in Hulst voor het eerst in twee jaar weer livemuziek op de buitenvest. Goed, afgelopen najaar mochten de Ulster rockliefhebbers al even hun hart ophalen tijdens het inderhaast in elkaar gestoken indoorfestival Vestrock Downtown, maar dit weekend is het weer ouderwets buiten genieten van de muziek en elkaar. Net nog op de socials gelezen dat ook de dagkaarten inmiddels zijn uitverkocht, dus de kans is groot dat we ook jullie daar zien. Tot straks!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen