Jaaaaaa!!!

28-04-2022
0 reacties

Daar is ie dan, de langverwachte bezoekerswebsite van Grenspark Groot Saeftinghe. Naast onze social media en natuurlijk dit onvolprezen participatieplatform, heeft het grenspark vanaf vandaag ook een eigen website voor onze (potentiƫle) bezoekers. De plek om het aanbod van de regio te leren kennen.

Al sinds eind 2019 delen we hier op het participatieplatform lief en leed over 'ons' Grenspark Groot Saeftinghe. Dat blijven we doen, wat dacht je, maar vanaf vandaag richten we ons via de nieuwe website ook rechtstreeks op de recreant die op zoek is naar een dagje uit, een weekendje weg of een leerrijke excursie. Enfin, elke mogelijke bezoeker van het grenspark. Of ze nu bekend zijn met de streek of niet, gericht op zoek zijn naar een evenement, of per toeval op ons aanbod stuiten, dankzij de nieuwe site kan elke bezoeker de informatie vinden die hij of zij nodig heeft om het pad naar Grenspark Groot Saeftinghe te ontdekken. Sta jij er ook al op?

We hadden natuurlijk al onze social media, waarop we regelmatig de sterke punten van het grenspark voor het voetlicht brengen. Dankzij de nieuwe website kan iedereen nu ook in een oogwenk het hele aanbod van onze Gastheren, Streekholders en Partners op het scherm toveren. Gericht op de bezoeker en natuurlijk altijd actueel. De laatste evenementen, de nieuwste wandelingen en het breedste aanbod aan verblijfsmogelijkheden en streekproducten. Voortaan terug te vinden op een overzichtelijke website met slechts een doel: De weg wijzen naar Grenspark Groot Saeftinghe.

En het participatieplatform dan, hoor ik je denken? Wel, dat blijft natuurlijk bestaan. Hier vinden wij elkaar. De Streekholders, de Gastheren en de Partners van Grenspark Groot Saeftinghe. Hier smeden wij onze plannen, houden we elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen en werken we aan een nog mooier grenspark. Voor onze bezoekers, onze potentiƫle klanten en vooral voor onze toekomst. Daarvoor hebben we nu ook een toolkit online gezet, waarin je alles kunt vinden om jouw initiatief naar buiten te brengen in de herkenbare stijl van Grenspark Groot Saeftinghe. Samen maken we Grenspark Groot Saeftinghe, dat is inmiddels een bewezen formule.

Klik hier voor de nieuwe bezoekerswebsite

Klik hier voor de toolkit

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen