Uit de kunst *UPDATE*

21-04-2022
0 reacties

We mogen rustig stellen dat het activiteitenseizoen deze Pasen met een voorsprong gestart is. Dankzij het prachtige weer kregen onze gastheren veel, zeg maar gerust heel veel bezoekers over de vloer. Komend weekend met zijn allen naar Graauw, waar je terecht kunt voor de jaarlijkse Kunstroute?

Na de bijzonder informatieve historische wandeling over 'De Snis' die grensparkgastheer Arnold Mannaert van Boerderij Ondersteboven ons afgelopen zaterdag voorschotelde, konden we op zaterdag en zondag genieten van de overheerlijke Boergondische wandeling van zijn collega's rond Emmadorp. Dankzij Bed & Breakfast Het Verborgen Geluk, Café Het Verdronken Land, ZVL Friet, Het Voedselbos en De Mariahoeve werd een stevige wandeling zonder enige moeite ook een stevige maaltijd. Wat vooral opviel was de heerlijke uitgelaten sfeer die het hele weekend karakteriseerde. Dat smaakt naar meer, maar gelukkig hoef je hier in de regio nooit lang op je honger te zitten.

Nu zaterdag en zondag 23 en 24 april kunnen we in Graauw en omstreken terecht voor de jaarlijkse Kunstroute. Meer dan vijftig kunstenaars uit zeer diverse disciplines exposeren er verdeeld over het dorp Graauw en de omliggende buurtschappen hun adembenemende werk. Naar inmiddels aloude traditie zijn de deelnemers een spannende mix tussen lokale beeldende kunstenaars en hun collega's uit de ruimere omgeving. Wie er eerder was, weet dat de Kunstroute in Graauw een hoog niveau aanboort. Wie er nog nooit geweest is, moet dit weekend zeker zijn of haar kans grijpen om zichzelf onder te dompelen in dit bijzondere culturele evenement. Zien wij jou dit weekend ook in Graauw?

* UPDATE* Kun je je nog herinneren dat we vorig jaar zo enthousiast waren over de lokale kortfilm Zeeuwse Mossels van Jennah Kips en haar team? Ondertussen is de film ook vertoond op een kortfilmexpositie in Scheveningen en aan de haal gegaan met de aanmoedigingsprijs van de Lions Club. Maar wat nog veel mooier is, tijdens de Kunstroute kun je de film zelf gaan zien. Beide dagen om 14 en om 16 uur, lokatie is Zorgboerderij De Paalse Hoeve, Paalseweg 1.

 

tekst en fotografie mgfz

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen