Glasvezel in de polder

06-04-2022
0 reacties

Op een haar na een jaar geleden deden we op deze plaats een oproep voor een interessepeiling naar snel draadloos internet rond Nieuw-Namen. Nu ligt er een aanbod om na de grote kernen ook de kleine kernen en zelfs het buitengebied van Zeeuws-Vlaanderen te voorzien van een glasvezelverbinding.

Glasdraad Zeeuws-Vlaanderen heet het nieuwe initiatief dat dezer dagen hard aan de weg timmert in het Zeeuws-Vlaamse buitengebied. Kleine kernen en individuele adressen in het buitengebied krijgen dankzij dit initiatief de kans om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk dat goedkoop en supersnel internet binnen handbereik brengt. Waarschijnlijk heb je de folder al op de mat gekregen. Niet gezien of geen blik waardig gegund? Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om tot in de verste uithoeken van het Zeeuws grondgebied van Grenspark Groot Saeftinghe een snellere verbinding met de virtuele wereld om ons heen tot stand te brengen.

fotografie Dominique Tielens

Klik hier voor de website van Glasdraad Zeeuws-Vlaanderen

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen