Aanschuiven bij de Voedselbron

13-03-2022
0 reacties

'Eindelijk, het is weer zover!' Zo begint het persbericht van de Voedselbron en Culi-J. Na een lange gedwongen pauze start op zaterdag 19 maart een nieuwe reeks van aanschuifdiners. Een smakelijk vijfgangendiner in goed gezelschap, als dat geen goed idee is voor de zaterdagavond!

De Voedselbron van Emiel en Sonja van de Vijver kennen we natuurlijk allemaal. Als locatie voor de aanschuifdiners in samenwerking met Jeroen Vonk van Culi-J is de landelijke schuur in de Graauwse polder de perfecte keuze. Op de lange rij aan elkaar geschoven tafels staan heerlijke gerechten, deels bereid met ingrediënten uit het naastgelegen voedselbos en steevast geserveerd met bijpassende biologische wijnen. Het door Jeroen verzorgde vijfgangendiner is zoals altijd samengesteld met louter seizoensgebonden producten, zodat elk gerecht een pure smaakbeleving is. Het enige dat jij nog hoeft te doen is aanschuiven.

Zin om volgende week nog aan te schuiven aan de tafel bij Emiel, Sonja en Jeroen? Voor €65,- p.p. eet en drink je mee. Geef simpelweg uiterlijk nu woensdag 16 maart je reservering en het aantal personen door via info@voedselbrongraauw.nl en je wordt verwacht om zaterdag aan te schuiven. Verhinderd voor komende zaterdag? Op 16 april, 28 mei, 18 juni, 16 juli, 17 september, 15 oktober en 19 november staat de tafel opnieuw gedekt. Zien we jou binnenkort ook aan tafel?

Kijk hier voor meer informatie over de aanschuifdiners

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen