Boergondisch Wandelen met Pasen

04-03-2022
4 reacties

Vijf ambitieuze streekholders uit Grenspark Groot Saeftinghe laten wandelaars tijdens het paasweekend opnieuw met veel plezier kennismaken met de omgeving. De Boergondische wandeling laat deelnemers ook dit jaar op de meest smakelijke wijze kennismaken met de geneugten van de regio.

Unieke route, ontdek de mooiste plekken

Na de eerste succesvolle editie in 2021 organiseren de streekholders uit Grenspark Groot Saeftinghe dit jaar een tweede editie van de Boergondische Wandeltocht met Pasen. Met een nieuwe route laten ze opnieuw hun gasten genieten van al het moois en lekkers dat het grenspark te bieden heeft. Als Boergondische wandelaars kun je kiezen uit afstanden van 8 en 14 kilometer. Ook aan de allerkleinste deelnemers is gedacht, voor hen is een route van 5 kilometer over verharde paden opgezet. Slechter ter been en is wandelen geen optie? Geen probleem, dan reserveer je gewoon een plekje op de Zonnetrein. De wandeling biedt de mooiste vergezichten over de Westerschelde en laat je de onbekende parels van het gebied ontdekken. Langs onverharde paden, de mooiste dijken, het boerenland en door prachtige boomgaarden.

Heerlijke versnaperingen uit de streek

De Mariahoeve, ZVL Friet, Café het Verdronken Land, B&B Het Verborgen Geluk/ Brouwerij d’n Emma en Voedselbron Graauw zijn blij dat ze eindelijk weer gasten mogen ontvangen. Daardoor is het deze editie gelukkig ook mogelijk om bij de stopplekken even tot rust te komen. Dan kun je natuurlijk meteen genieten van een hapje en drankje. Zo kun je weer voldoende energie opdoen om de mooie wandelroute te vervolgen. Kies je voor de langste route, dan is Paviljoen ’t Schor een extra stopplek.

Uniek Grenspark

Het Land van Saeftinghe is het grootste brakwaterschorrengebied van West-Europa. De uitgestrekte getijdennatuur en vormt omringd door het indrukwekkende decor van haveninstallaties, koeltorens, voorbijvarende containerschepen en mooie uitgestrekte akkers de basis van Grenspark Groot Saeftinghe. Het uitzicht is nooit hetzelfde en de grote contrasten maken het grenspark spannend en bijzonder. Wat is er nou mooier om te ontdekken tijdens een wandeling? Zien we jou ook deze Pasen? Klik dan snel op onderstaande link om je in te schrijven.

klik hier om in te schrijven

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Corina

16-04-22 om 12:07

Als we ergens een hapje willen eten, moeten we dan nog apart reserveren?

We hebben de route van 8 km om 13u gereserveerd.

Graag jullie advies.

Joep Steijaert (ZVL Friet)

16-04-22 om 15:27

Nee hoor, dat is niet nodig! Iedereen is de hele dag welkom :)

Inge

17-04-22 om 11:17

Is de start plaats bindend of kan je last minute nog Veranderen 

Anoniem

11-05-22 om 18:17

Greachte Heer

Zou je mij het trajekt van de grote wandeling kunnen overmaken aub zodat wij deze met onze vrienden eens kunnen doen.

dank U

Jos Van Limberghen  jvl@valimmas.be  0476 50 27 65

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen