Breed in beeld

24-02-2022
0 reacties

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is. De jaarlijkse fotografiewedstrijd Out of Office landt dit jaar in Beveren. Reden genoeg voor al onze lokale (amateur)fotografen om hun kans te wagen.

Het Antwerpse BREEDBEELD roept fotografen uit heel Vlaanderen en Brussel op om hun beste 5 beelden in te sturen voor de jaarlijkse fotowedstrijd. Naar goede gewoonte wordt een brede selectie van de inzendingen de hele zomer lang vertoond op een openbare locatie. Na het Rivierenhof, Bosland en de Noordduinen strijkt de openluchtexpo die verbonden is aan Out of Office dit jaar neer in het Beverse. De exacte locatie wordt binnenkort officieel bekendgemaakt in Cultureel Centrum Ter Vesten. Dat is meteen het moment waarop het publiek meer informatie kan krijgen over deze spannende wedstrijd.

Hier ter redactie van het Grensparkplatform zijn we er van overtuigd dat hier in eigen regio meer dan voldoende talent rondloopt om een plaatsje te veroveren in de selectie van BREEDBEELD. We roepen dan ook graag op om jouw mooiste beelden voor 1 mei in te sturen en je kans te wagen. Ja maar ho even, hoe werkt dat dan allemaal? Out of Office is de naam die BREEDBEELD aan hun wedstrijd heeft meegegeven, maar verder dan dat reikt de thematisering niet. Misschien niet goed voor de keuzestress, maar wel voor de diversiteit van de inzendingen. Kortom, je mag volledig zelf invullen hoe jouw perfecte beeld er uitziet. Niet dat we jullie in een bepaalde richting willen sturen, maar dat moet hier in Grenspark Groot Saeftinghe toch geen probleem zijn?

MgfZ

Alles weten over BREEDBEELD en Out of Office? klik hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen