Het gaat gebeuren

16-02-2022
0 reacties

Kort geleden vertelden we hier nog alles over de geschiedenis en de toekomstplannen van het boothuis aan de Grote Geule in Kieldrecht. Aanstaande zaterdag 19 februari zijn de inwoners van Kieldrecht uitgenodigd voor een eerste infosessie ter plaatse. Nu lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren!

Al meer dan honderd jaar markeert het boothuis aan de Grote Geule de entree van Kieldrecht. Wat nu nog een vervallen indruk achterlaat, moet binnen afzienbare tijd worden omgetoverd in een uitnodigende toegangspoort voor de natuurwaarden en daaraan verbonden activiteiten rond de Grote Geule. Hiervoor is een LEADER-project met Europese subsidie opgetuigd, wat niet alleen de nodige middelen, maar ook een flinke stok achter de deur oplevert. Vanaf nu is het echt. De plannen voor het boothuis en het belendende pand Kreek 54 worden nu zaterdag om 14 uur gedeeld met de bevolking van Kieldrecht en overige geïnteresseerden.

De initiatiefnemers van het LEADER-project, met name Natuurpunt Waasland Kern Noord en Kern Haven, doen er alles aan om de bijeenkomst aanstaande zaterdag volgens de geldende Corona-maatregelen te organiseren. Hoewel alles buiten wordt georganiseerd, is dat ook de reden om in eerste instantie alleen de inwoners van Kieldrecht uit te nodigen. Ben je niet van Kieldrecht, maar toch geïnteresseerd in de plannen, neem dan even contact op met onderstaand mailadres om na te vragen of er nog ruimte over is.

Interesse? Mail naar Natuurpunt

Lees hier ons eerdere artikel over het boothuis

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen