Aan de boemel met een gids

06-02-2022
0 reacties

De Grensparkgidsen kunnen je alles vertellen over het grenspark en alles wat je er kunt vinden. Nieuw op hun repertoire is een bierproeverij in de Maalderij van de Prospersite. Dat klinkt zo smakelijk als het is, toch zouden ze zichzelf tekort doen wanneer ze alleen een glas drinken met hun gasten.

Net als de hele Prospersite is de Maalderij een bijzonder stuk erfgoed. Van Koetshuis tot noodkerk tot maalderij, de boeiende geschiedenis van deze unieke locatie krijgt dankzij het harde werk van een bevlogen groep vrijwilligers steeds meer vorm als ontmoetingsplaats en belevingscentrum. Dankzij de Grensparkgidsen kunnen jij en je gezelschap volledig opgaan in de wereld achter de site en het gebied. De gids neemt jullie mee op pad voor een wandeling rond de Prospersite die verrassend veel meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou denken. En dat is pas het begin.

Het hoogtepunt van deze nieuwe excursie is natuurlijk de vers gerenoveerde Maalderij zelf. Terwijl de gids tot in de details verhaalt over deze bijzondere locatie krijg je een heuse bierproeverij voorgeschoteld. Een drietal bijzondere, lokale biertjes vormen zo de smakelijke afsluiter van een leerzame dag. Een aantal testgezelschappen gingen je al voor en stuk voor stuk waren ze laaiend enthousiast over dit nieuwe aanbod. Wanneer mogen we jou en je gezelschap ontvangen in de Maalderij? Voor meer informatie verwijzen we graag naar de gidsenpagina.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen