Februari zonder supermarkt

01-02-2022
0 reacties

Het is de laatste jaren een beetje een trend om af en toe eens een maand je gewoontes te doorbreken. Om te ontdekken hoe dingen ook anders kunnen en wie weet, om ingesleten gewoontes af te leren. Zo engageert Boeren & Buren zich voor het tweede jaar op rij voor een februari zonder supermarkt.

Een februari zonder supermarkt, overgewaaid uit Zwitserland, is een challenge die oproept om het bedrieglijke gemak van de supermarkt een maand lang te vervangen door de eerlijke en superverse lokale producten van de Buurderij. Dit is het moment om het aanbod van lokale producenten te vergelijken met dat van de grootgrutter. Probeer het nu zelf ook dankzij deze bijzondere actie van de Buurderij. Dat kan ook gewoon hier om de hoek. Lekker vers en altijd lokaal. Duurzamer kun je het niet vinden.

De Buurderij, een concept dat dankzij Gerda Leys ook hier in Grenspark Groot Saeftinghe meer en meer terrein weet te winnen. Vanuit haar winkel De Zoetebredero in Graauw, en sinds kort ook vanuit The Holy Spiritus in Sint Jansteen, brengt zij de lokale kracht van de Buurderij binnen handbereik. Waar supermarkten geen garanties bieden voor eerlijke prijzen voor teler en producent, is de Buurderij er op gericht lokale producten via de kortst mogelijke weg op het bord van de consument te krijgen. Simpelweg op wekelijkse bestelling, kan het nog makkelijker?

Probeer het nu, bestel op maandag voor middernacht via de website van Boeren & Buren en haal op woensdag- (Sint Jansteen) of donderdagavond (Graauw) je bestelling op bij de Buurderij. Dankzij Boeren & Buren vind je elke week dagverse seizoensgroenten en -fruit, hoevezuivel en -vlees rechtstreeks van bij de boer. Daar blijft het niet bij, ook sappen, confituur, honing en tal van andere ambachtelijke producten koop je dankzij de Buurderij rechtstreeks van de producenten. Da's wel zo eerlijk en altijd vers. Dat wil jij toch zeker ook proberen?

Een februari zonder supermarkt, met kakelverse producten direct van de producent. Lekker makkelijk op één adres. Wie in februari driemaal een bestelling plaatst bij de Buurderij maakt bovendien een kans op een waardebon van 50 euro. Een reden te meer om te kiezen voor lokaal. Gerda en haar lokale producenten staan in ieder geval vol enthousiasme voor je klaar. Probeer jij het ook?

MgfZ

Ga hier direct naar de website van Boeren & Buren

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen