Helpende handen gevraagd

20-01-2022
0 reacties

Het is slechts twee weken geleden dat wij op deze plek vertelden over de plannen voor het boothuis aan de Grote Geule in Kieldrecht. Dat het geen luchtfietserij is bevestigt de volgende oproep van Natuurpunt Waasland: Wie heeft er tijd om aanstaande zaterdag de handen uit de mouwen te steken?

Meer dan een eeuw lang markeerde het boothuis de entree van Kieldrecht. Vandaag zijn het boothuis en het naastgelegen pand Kreek 54 eerder vervallen en verwaarloosd. De plannen voor het boothuis en voornoemd woonhuis als uitvalsbasis voor Natuurpunt Waasland Kern Noord en Kern Haven en als centrum voor natuureducatie krijgen steeds meer vorm. Om een start te maken met de fysieke metamorfose van de locatie organiseert Natuurput Waasland deze zaterdag 22 januari een opruimactie. Daarbij kan ook jouw hulp goed gebruikt worden! Heb je zaterdagochtend van 9 tot half 12 wat tijd over, meld je dan snel aan bij Johan Baetens van Natuurpunt via onderstaande link.

Mail naar Johan Baetens

Lees hier meer over het Leaderproject rond het boothuis

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen