Geduld overwint alles

06-01-2022
0 reacties

We waren er al bang voor, maar in de huidige omstandigheden kan de geplande Streekholdersdag niet plaatsvinden in de vorm die we zouden willen. Een andere opzet zou een optie zijn geweest, maar er is ons veel aan gelegen om jullie allemaal bij elkaar te brengen. Daarom toch maar een nieuwe datum.

Dat we geen vastomlijnd programma hebben schreven we al eerder, de invulling dat zijn jullie. Dat zijn we samen. Tot hier toe waren onze projecten vooral gericht op het parkhart, vanaf nu willen we ook vol gaan inzetten op uitbreiding naar de buitenschil van Grenspark Groot Saeftinghe. Dat idee is niet nieuw, het is gewoon de logische volgende stap in onze ontwikkeling. Daarom dat we deze uitnodiging zoveel breder richten dan voorheen. Gericht op groei en uitbreiding. Organisch en vanzelfsprekend. Alsof de kleinkinderen hun eerste serieuze lief meenemen om te nieuwjaren bij de grootouders. Samen maken we er een groot feest van!

Nou ja, nieuwjaren, onze nieuwe datum ligt wel een beetje buiten de nieuwjaarsperiode. Dat lijkt een beetje op oneindig uitstel, maar er is bewust gekozen om niet opnieuw virtueel met jullie in gesprek te gaan. De meerwaarde van een fysieke bijeenkomst is daarvoor te groot. Daarom verwachten we jullie op dinsdag 22 maart in groten getale in het Jeugdcentrum in Prosperpolder. Programma en verdere invulling volgen later, maar net als in onze vorige oproep willen we graag benadrukken om deze nieuwe datum toch alvast in je agenda te zetten. In de tussentijd is er extra ruimte voor kandidaat Streekholders om Grenspark Groot Saeftinghe op hun eigen kalender te zetten.

Net als iedereen draait het grenspark op de achtergrond natuurlijk gewoon door. Nieuwe projecten en idee├źn ontspruiten op de meest onverwacht plekken. Wie meer informatie wil kan vanaf volgende week gelukkig weer terecht in de Infokeet (op maandag, woensdag en vrijdag) en ook hier op het platform blijven we informeren en participeren. Zowel in de nieuwsberichten als in de diverse werkgroepen houden we elkaar zoveel mogelijk op de hoogte. Op die manier zijn we straks in maart helemaal klaar voor een nieuwe bijeenkomst. Zien we jou daar dan ook?

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen