Infocontainer heeft nieuwe stek

16-12-2021
0 reacties

Wie al eens passeert langs de Infokeet aan de Zoetenberm heeft het wellicht al gezien, van de opvallende rode container die zo'n mooi uitzicht over het HPP bood rest nog slechts een afdruk in het gras. Of toch niet? Sinds kort staat er een geheel nieuwe Infocontainer op de dijk bij Prosperdorp.

Het is nog een beetje zoeken en het vergt een paar stevige stappers, maar wanneer je de moeite neemt om bij Prosperdorp de nieuwe Scheldedijk op te wandelen, dan zie je in het noorden, nog voorbij de gele werfcontainers van het Hedwige-Prosperproject, een grote witte container staan.

Daar waar de dijk naar het westen buigt, net voor de grens met Nederland vind je nu naast de informatiepanelen een nog mooier uitzicht. Vanuit deze hoek zie je precies waar de nieuwe natuur van het HPP straks zal overgaan in Het Verdronken Land van Saeftinghe. Het ziet er met de huidige weersomstandigheden misschien niet zo uit, maar de nieuwe Infocontainer is gewoon te voet bereikbaar. Het uitzicht alleen is al de moeite waard en wist je dat dit misschien wel de enige manier is om de Vleermuistoren eens van wat dichterbij te bekijken?

Wanneer dan straks als kers op de kaart ook de nieuwe overzichtskaart van het gebied geplaatst is, krijg je vanaf deze plek het mooiste beeld over het natuurgebied dat aan de basis ligt van Grenspark Groot Saeftinghe.

tekst en foto's MgfZ

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen