Boeiende luisterverhalen

10-11-2021
0 reacties

Ben je niet zo'n lezer of ben je gewoon wat auditiever ingesteld? Vanaf deze week kun je het verhaal over het Hedwige-Prosperproject ter plaatse beluisteren uit de mond van Warre Borgmans. Dat is weer eens een heel andere manier om Grenspark Groot Saeftinghe te beleven. Probeer jij het ook eens uit?

Vanaf nu kun je tussen het pompgemaal bij Prosperdorp en de radartoren van Ouden Doel op vier uitkijkpunten een QR-code scannen, waarmee je in de izi.travel-app de bijbehorende verhalen kunt openen. Acteur Warre Borgmans vertelt je alles over de verschillende partners die hier samenwerken aan het Hedwige-Prosperproject, de transformatie van polder naar getijdengebied, de flora en fauna en natuurlijk het baanbrekende wetenschappelijke onderzoek dat hier gedaan wordt. De wandelroute is geschikt voor groot en klein en ook nog eens goed toegankelijk voor buggy's en rolstoelgebruikers. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, de app van izi.travel en bij voorkeur een beetje lekker weer. Zien we jou binnenkort ook bij ons op de nieuwe ringdijk?

 

Lees meer op de site van het Sigmaplan

Download hier de app

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen