Iedereen in beeld

02-11-2021
1 reacties

Geen Grenspark Groot Saeftinghe zonder inwoners, ondernemers, natuurliefhebbers, gastheren, gidsen, landbouwers enzovoorts. Kortom zonder onze streekholders zouden we nergens zijn. Zie het als een geuzennaam voor iedereen die het grenspark een warm hart toedraagt. Daar hoor jij natuurlijk ook bij!

We hebben het al vaker gezegd, het grenspark maken we met zijn allen. Ieder op onze eigen manier, maar altijd samen. Voor de hand liggende, maar vaak ook onverwachte allianties maken Grenspark Groot Saeftinghe precies dat wat het is, een kweekvijver voor de meest uiteenlopende ontwikkelingen, projecten en idee├źn. Veel van al dat moois groeit en bloeit buiten het zicht van het publiek, vaak zelfs zonder dat we het van elkaar weten. Hier op het platform van het grenspark bieden wij alle ruimte om die verhalen wereldkundig te maken. Om plannen te delen, medestanders te zoeken of gewoon openlijk trots te zijn op datgene wat er al is bereikt. En dat geldt natuurlijk ook voor jouw verhaal!

Wat we al die tijd al mondjesmaat hebben gedaan, onze Streekholders in beeld brengen, willen we vanaf nu actiever aanpakken. Meer verhalen over de mensen achter het grenspark, achter de vele initiatieven, kortom de gezichten van Grenspark Groot Saeftinghe. Over mensen dus, maar ook over projecten en initiatieven. Zo willen we het grenspark tastbaar maken, herkenbaar en vooral vindbaar. Daar willen wij op inzetten, zelf meer de boer op gaan op zoek naar verhalen. Dat we jullie daar bij nodig zullen hebben mag hopelijk een vanzelfsprekendheid heten. Het is tenslotte jullie inzet die we tentoon willen spreiden. Mogen we daarom op jullie rekenen? Help jij ook met jouw verhaal, idee of publieke vraag?

Content heet het tegenwoordig in de wereld van internet en social media, maar eigenlijk gaat het natuurlijk gewoon over inhoud. En die inhoud heeft zoveel meer betekenissen dan we in dit korte bestek kunnen uitleggen. Door al jullie verhalen te delen met elkaar, met de buitenwereld, kunnen we Grenspark Groot Saeftinghe meer inhoud geven. Nee, de diepere inhoud van het grenspark tastbaarder maken. Wie doet wat, waar, wanneer en natuurlijk waarom? Kun je het zelf vertellen, dan mag dat, wil je het liever door ons laten doen, dan kan dat ook. Dat is de kracht van Grenspark Groot Saeftinghe, dat we altijd een modus vinden om samen op ons best te zijn. Welnu, wil jij je verhaal delen, jullie project voor het voetlicht trekken of medestanders vinden voor een nieuw idee? Neem dan snel contact op met de redactie van dit platform en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

MgfZ

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Peter Cauwenberghs

02-11-21 om 23:07

yesyesyes

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen