Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

28-10-2021
0 reacties

Grenspark Groot Saeftinghe blijft volop in beweging. Voor en achter de schermen. Om iedereen op de hoogte te houden zijn er onder andere dit platform en onze social media-kanalen. Daar komt nu ook onze periodieke nieuwsbrief bij. Schrijf je nu in en ontvang al het belangrijke nieuws in je mailbox.

Het grenspark ontwikkelt zich op zoveel fronten, dat het niet altijd makkelijk is om van alles op de hoogte te blijven. De in het oog lopende zaken vind je vaak wel terug op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of de Actueel-pagina van dit platform. Voor meer achtergrond en informatie is er elders op het platform veel informatie terug te vinden. Voor onze Streekholders en geïnteresseerden die zijn geregistreerd op het platform komt daar nog een wereld aan informatie bij. Toch voelen wij dat er behoefte is aan een periodieke nieuwsbrief waarin alle belangrijke ontwikkelingen gebundeld worden. Het eerste exemplaar van zo'n nieuwsbrief verschijnt binnenkort. Schrijf je daarom nu in om deze en alle volgende nieuwsbrieven rechtstreeks in je mailbox te ontvangen.

Waarom inschrijven zul je je misschien afvragen, ik ben toch geregistreerd en jullie hebben toch al mijn gegeven? Dat heeft te maken met privacywetgeving en bescherming van persoonsgegevens. Vanaf nu kan iedereen die zich nieuw registreert aangeven of hij/zij de nieuwsbrief wil ontvangen. Wie zich vroeger al eens heeft geregistreerd zal even in moeten loggen om het juiste vakje aan te vinken. Het blijft allemaal heel eenvoudig, scroll helemaal naar beneden op de homepagina van het platform, daar vind je buttons voor het registreren en voor het aanmelden voor de nieuwsbrief. Nogmaals ten overvloede, aanmelden voor de nieuwsbrief lukt alleen wanneer je geregistreerd bent op het platform.

De kortste weg naar de homepage

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen