Heb jij het in je?

15-09-2021
0 reacties

Heb jij het in je, die passie om individuen en groepen op sleeptouw te nemen door je favoriete deel van Grenspark Groot Saeftinghe? Misschien is dit dan wel het moment om grensparkgids te worden? Binnenkort start een nieuwe opleiding tot allesweter over het grenspark. Wellicht ook iets voor jou?

Heb je hart voor Grenspark Groot Saeftinghe en doe je niet liever dan je gezelschap verhalen over al het moois dat er te vinden is? Dan is de cursus grensparkgids echt iets voor jou. In vier cursusdagen brengen we je alle ins en outs van het grenspark bij en natuurlijk de nodige tips en tricks om al die kennis op een vakkundige manier over te dragen aan je gehoor. Zo word je in een tijdsspanne van slechts vier maanden een volwaardig lid van ons gedreven team grensparkgidsen. Meteen enthousiast of behoefte aan meer duiding voor je je in het avontuur stort? De eerste cursusdag op 4 december biedt je informatie over alles wat je moet weten. Die eerste dag is geheel vrijblijvend, maar het moet wel raar lopen wil je daarna niet enthousiast genoeg geworden zijn om de rest van de cursus ook te volgen.

Een eerste algemene kennismaking met Grenspark Groot Saeftinghe en de functie van grensparkgids dus, daar beginnen we mee. De daaropvolgende drie cursusdagen nemen je mee langs de drie belangrijkste pijlers van het grenspark. Landbouw, Natuur en Haven. De cursisten worden meegenomen langs alle facetten van het grenspark, verleden, heden en toekomst en vooral de manier waarop Grenspark Groot Saeftinghe alles met elkaar weet te verbinden. Duizelt het je al een beetje? Helemaal niet nodig, na vier dagen te zijn ondergedompeld in de wereld van Grenspark Groot Saeftinghe ben ook jij klaar om het verhaal van onze mooie polders te vertellen. Op jouw manier, met jouw flair en jouw specifieke invalshoek, maar bovenal als ambassadeur van het grenspark. Want dat is wat je bent, als grensparkgids. Doen hoor!

Voor meer informatie, mail Careen Verwilligen, gidsencoördinator

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen