Weids & Intiem

21-09-2021
0 reacties

Hoe tegengesteld ook, bovenstaande titel slaat wel de nagel op de kop wanneer je Grenspark Groot Saeftinghe in enkele woorden wil typeren. Met trots kondigen we dan ook de Makersmarkt aan; een dag vol onderzoek, ontwerp en kunst, waarin de deelnemers van het CBK-project hun resultaten laten zien.

Vrijdag 24 september zal Prosperdorp opnieuw gonzen van de bedrijvigheid. En het wordt ook nog eens stralend weer! Tijdens de Makersmarkt laten de deelnemers aan het CBK-project rond Grenspark Groot Saeftinghe de resultaten zien van hun zoektocht naar vrijheid en verbondenheid van mensen en plekken in het Zeeuwse landschap, hier op de grens van Zeeuws- en Oost-Vlaanderen. Voor streekholders en overige ge├»nteresseerden is er na afloop (17u30 - 19u00) een netwerkbijeenkomst om bij te praten over de lopende projecten en ontwikkelingen in het grenspark. Jij komt toch ook?

Misschien even een kleine opfrisser. Begin dit jaar begonnen Nel Bonte, Vos Broekema, Bruno Slagboom en Joost Adriaanse onder de vlag van het CBK Zeeland, centrum voor beeldende kunsten, vormgeving en architectuur in Zeeland, aan een verkenning waarin zij binnen de contouren van Grenspark Groot Saeftinghe op zoek gingen naar de toekomst van ecologische, sociaalculturele en technologische aspecten van het landschap. Met andere woorden, wat kunnen het grenspark en (beeldende) kunst in de breedste zin voor elkaar betekenen. Na een zomer vol workshops en ontdekkingsreizen is het nu tijd om de voorlopige resultaten te delen met elkaar.

Onderzoek, ontwerp, kunst, maar ook muziek, gastronomie en archeologische excursies aangeboden door onze partners, zullen laten zien hoe mensen, verhalen, materialen en technieken de toekomst van Grenspark Groot Saeftinghe betekenisvol maken. Daarvoor zijn ook jullie als streekholders van het grenspark van harte uitgenodigd.

Achter de onderstaande link vind je de uitnodiging voor de Makersmarkt en het programma.

Let op, inschrijfdatum voor de fietstochten is verstreken!

Let op! Neem contant geld mee voor de lunch en drankjes!

Bekijk hier de uitnodiging

Schrijf je hier in

Wat we eerder schreven over het CBK-project zie je hier en hier

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen