Vestingfeesten Hulst

24-08-2021
0 reacties

In binnen- en buitenland krijgen liefhebbers van kleinere festivals langzaam weer de kans om een stapje in de wereld te zetten. Komend weekend kunnen feestvierders onder de in Nederland geldende voorwaarden hun beste beentje voorzetten op de Vestingfeesten in Hulst. Wie heeft er zin in een feestje?

Vorig jaar moest er nog worden gecanceld, maar dit jaar staan de Vestingfeesten weer fier op de Hulster evenementenkalender. In een aangepaste vorm, daar valt niet aan te ontkomen, maar daarom zeker niet minder interessant. Van vrijdag tot en met zondagmiddag bruist het Oranjebolwerk van de activiteiten. Niet op de Grote Markt dus, dat is een van de aanpassingen om te voldoen aan de geldende regelgeving. Een andere voorwaarde is het maximale aantal bezoekers van 750 personen. Dat laatste is natuurlijk wel iets om rekening mee te houden, zeker wanneer je tickets wil voor het avondprogramma. Het middagprogramma is gratis toegankelijk, al bestaat de kans dat je even moet wachten tot er weer plaats is.

Bands, DJ's en randanimatie, het programma van de Vestingfeesten staat als vanouds garant voor een feestje. Kijk snel op de website en ontdek wat er allemaal te doen is, waar je tickets kunt kopen voor het avondprogramma (we hebben het geprobeerd, er zijn nog tickets) en aan welke voorwaarden je verder moet voldoen om het terrein te mogen betreden. Laat je daardoor vooral niet afschrikken, een bezoekje aan de Vestingfeesten is de moeite meer dan waard. Zien we jou ook terug in Hulst dit weekend?

Foto's Gino van den Broecke en Ger de Bruijn.

 

Klik hier voor de site van de Vestingfeesten

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen