Kom je ook?

03-08-2021
0 reacties

Over het uitgebreide aanbod van onze grensparkgidsen hebben we hier al meer dan eens geschreven. Wat misschien wat onderbelicht blijft is het gratis aanbod op zondag. Zin om kennis te maken met het grenspark of je bezoek mee te nemen in onze bijzondere wereld, elke 2e zondag staan we paraat!

Met onze gidsen het grenspark in is altijd een belevenis. De geleide wandelingen of rondritten kunnen volledig naar wens worden ingevuld voor diverse groepen.

Eerst eens op je gemak kennismaken met Grenspark Groot Saeftinghe, of een verloren zondag nieuw leven inblazen? Iedere tweede zondag van de maand staan onze gidsen van 10 tot 16 uur klaar om je alles over het grenspark te vertellen. Kom je na de middag, dan kun je om 14 en om 15 uur aansluiten bij de gratis geleide wandelingen, Zeker een keer doen hoor! Deze zondag 8 augustus, staan we weer voor je klaar!

Klik hier voor meer informatie over het gidsenaanbod.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen