Grenspark nu ook interactief

20-07-2021
0 reacties

Er gebeurt zoveel in Grenspark Groot Saeftinghe dat zelfs ingewijden de draad wel eens kwijtraken. Dankzij de nieuwe interactieve pagina op het grensparkplatform is dat nu verleden tijd. Natuur, landbouw of haven, in enkele oogopslagen zie je precies wat er allemaal gebeurt. Kijk jij ook mee?

Projecten, initiatieven, wilde en minder wilde plannen, ons participatieplatform staat er vol mee. Vanaf nu kun je al deze activiteiten ook terugvinden op de nieuwe interactieve pagina. De pagina bestaat uit een beginscherm en vier vervolgschermen die Grenspark Groot Saeftinghe vanuit verschillende hoeken belichten. Beweeg muis of vinger eenvoudig over een van de buttons en je ziet meteen wat er onder zit. Een klik verder en je krijgt aan de hand van foto's en een korte uitleg direct de belangrijkste informatie over het onderwerp van je keuze. Of je nu vanuit de haven naar het grenspark kijkt, of juist meer wil weten over natuur, landbouw of streekgebonden activiteiten, op onze interactieve pagina krijg je het mooiste beeld.

Je kent dat wel, een familie, vrienden, kennissen, toevallige voorbijgangers die het grenspark nog niet kennen en aangestoken door jouw enthousiasme snel meer willen weten. Nu kun je ze (naast jouw enthousiaste uitleg) ook doorverwijzen naar de interactieve pagina van Grenspark Groot Saeftinghe. Daar vinden ze een virtuele tour met gerichte uitleg, een mooi overzicht en natuurlijk de weg naar informatie over ons mooie grenspark. Hopelijk zien we ze dan snel eens terug voor een bezoek aan het echte Grenspark Groot Saeftinghe.

 

Ga hier direct naar de interactieve pagina

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen