De zonnigste reis door het grenspark

16-07-2021
0 reacties

De Zonnetrein was jarenlang een vaste waarde in het land van Hulst. Dankzij een groep bevlogen streekholders van Grenspark Groot Saeftinghe rijdt het volledig vernieuwde treintje nu opnieuw rond. RTV Scheldemond sprak erover met Martine, Kris en Arnold, enkele van de initiatiefnemers. Kijk je mee?

We kennen allemaal de Zonnetrein en de meesten van ons weten ook wel dat het volledig vernieuwde treintje vorig jaar zomer opnieuw in gebruik is genomen. We weten ook hoe het komt dat we het treintje het afgelopen jaar nog niet zoveel zijn tegengekomen, daarom zijn we ook blij dat RTV Scheldemond de initiatiefnemers juist nu in het zonnetje zet. Beetje bij beetje kan ook de Zonnetrein weer met (kleine) groepjes op pad. Iets waar zeker chauffeur Arnold Verbist al lang naar uitkijkt. Hij bijt dan ook de spits af in de interviewreeks die presentator Jan Rubbens aan ons voorlegt in zijn programma Scheldemondig.

De passie van Arnold voor het gidsen wordt naadloos aangevuld met het enthousiasme van Martine van Wesemael en Kris van Royen. Zij vertegenwoordigen respectievelijk de Nederlandse en de Vlaamse participanten in de nieuwe beheersstichting van de Zonnetrein Groot Saeftinghe. Een likje achtergrond, een flinke klodder enthousiasme en een flinke streep toekomstmuziek, de plannen van en met de Zonnetrein zien er rooskleurig uit. Ook enthousiast geworden van het filmpje, boek dan ook eens een ritje met de Zonnetrein Groot Saeftinghe en geniet van al die bijzonderheden die Grenspark Groot Saeftinghe te bieden heeft.

 

Kijk ook eens op de website van de Zonnetrein

Moeite met het afspelen van de video, kijk het hier op YouTube

 

 

 

Zonnetrein Groot Saeftinghe bij RTV Scheldemond

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen